Set Generator Desalinasi Banyu

Katrangan singkat:

Piranti kasebut nggunakake unit pemulihan khusus kanggo nyedhot panas saka banyu adhem mesin menyang pipa pembuangan, banjur menyang silencer, lan pungkasane menyang alternator sing adhem banyu. Gunakake panas sing diklumpukake kanggo nguap banyu segara lan kondensasi menyang banyu seger dening mesin pengering multi-tahap. Banyu sulingan sing dipikolehi kanthi kualitas dhuwur ora mbutuhake kabeh jinis membran osmosis mbalikke lan energi listrik.


Detail Produk

SPESIFIKASI

Genset Desalinasi Banyu Laut Super Silent
Bahan bakar sing bisa ditrapake: gas alam, gas Coalmine, udhara uyah.
Apa Sistem bisa njamin reliabilitas sistem pasokan gabungan.
Pemanfaatan sistem pemulihan panas umume tekan 90%.
Kabinet kontrol otomatis (sinkronisasi, distribusi beban)
Generator bisa digunakake kanthi otomatis.
Perlindhungan keamanan, desain super bisu.
Pilihan
Super Silent CCHP Generator
Cathetan: Sistem pasokan gabungan multistage bisa dipilih saka piranti ing ngisor iki.

s

Pambuka - set generator pembakaran internal sing bisa ngrusak banyu laut.
Prinsip: piranti nggunakake unit pemulihan khusus kanggo nyedhot panas saka banyu adhem mesin menyang pipa pembuangan, banjur menyang silencer, lan pungkasane menyang alternator sing adhem banyu. Gunakake panas sing diklumpukake kanggo nguap banyu segara lan kondensasi menyang banyu seger dening mesin pengering multi-tahap. Banyu sulingan sing dipikolehi kanthi kualitas dhuwur ora mbutuhake kabeh jinis membran osmosis mbalikke lan energi listrik.

LI-BR refrigeration units

Proyek Kita: Ko-produksi banyu lan listrik
Ko-produksi tenaga listrik utamane nuduhake ko-produksi lan pasokan banyu laut lan listrik sing desalin.
Amarga biaya desalinasi banyu laut gumantung saka biaya listrik lan konsumsi uap nganti akeh, generasi pembangkit listrik tenaga listrik bisa nggunakake uap lan listrik saka pembangkit listrik kanggo nyedhiyakake tenaga kanggo pabrik desalinasi banyu laut, supaya bisa mujudake pemanfaatan hemat energi lan nyuda biaya desalinasi banyu laut. Umume tanduran desalinasi dibangun bebarengan karo pembangkit listrik, model konstruksi utama kanggo proyek desalinasi skala gedhe.

Steam Maker

Ing proses ngasilake listrik, set generator pembakaran internal bakal ngasilake akeh panas amarga gas buang sing dibuwang saka pembakaran lan gesekan sing disebabake dening gerakan. Panas iki ora mung digunakake, nanging uga mbutuhake tenaga listrik ing mesin pembakaran internal kanggo adhem (kayata penggemar listrik lan penggemar pendingin generator). Sistem pendinginan mesin pembakaran internal biasane nggunakake rong cara, siji yaiku pendinginan udara lan liyane yaiku pendinginan banyu. Loro jinis pendinginan ilang sawetara kekuwatan lan nambah emisi termal. Umumé, kanggo efek adhem sing luwih apik lan wektu operasi luwih dawa, umume generator nggunakake metode pendinginan banyu.

Penemuan kita tujuane kanggo kekurangan set generator pembakaran internal sing ana, lan nyedhiyakake set generator pembakaran internal sing bisa nggunakake banyu laut kanggo adhem set generator pembakaran internal lan nggawe banyu seger kanthi penguapan, supaya entuk tujuan konservasi energi lan lingkungan pangayoman.

Heat Exchanger

Penemuan kasebut ora mung ora butuh penggemar listrik, kipas radiator lan generator, nyuda pembakaran pembakaran internal minangka konsumsi energi pendinginan, nambah tenaga efektif saka set sing ngasilake solar, uga panas ing listrik sing ngasilake gas sampah, lan ngasilake siyap nindakake proses kerja nyoba nggunakake panas sing digawe gesekan, panggunaan solar set set limbah dadi panas banyu, ing tangan siji disipasi panas mesin, ing tangan liyane kanggo njupuk banyu sulingan lan pemanasan banyu uyah , makarya, Cocog banget kanggo pulo, kapal segara lan papan liya sing banyune seger ora sithik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • MODEL Kuwasane VOLTAGE PREQUENCY Fase CAPACOTY GENERASI KAPASITOR AIR DESALINASI
    KW / KVA V HZ KW / H L / PER JAM
    SWD-30S3 30/37 220/380 50/60 3 24 100
    SWD-50S3 50/62 220/380 50/60 3 40 160
    SWD-100S3 100/125 220/380 50/60 3 80 320
    SWD-200S3 200/250 220/380 50/60 3 160 640
    SWD-400S3 400/500 220/380 50/60 3 320 1280

    Produk sing gegandhengan