Apa sababe asap ing set generator diesel?

What is the cause of the smoke in the diesel generator set

Set generator diesel bisa ngetokake asap sajrone operasi. Werna asap sing beda nggambarake kesalahan sing beda. Yen asap saka set generator diesel ora ditangani kanthi tepat wektu, bisa uga nyebabake kegagalan set generator diesel utawa malah kegagalan diwiwiti. Mangkene sawetara kahanan sing asap.
1. Asap ireng saka set generator diesel
Generator diesel sing disetel ing proses operasi, bahan bakar diesel ora diobong kabeh, tatanan karbon ireng dikecualekake bakal nyebabake generator diesel sing ngetokake asap ireng. Ana sawetara sebab kanggo iki:
(1 ring ring piston, nganggo silinder liner;
(2) suntik ora bisa digunakake kanthi apik;
(3) bentuk kamar pangowahan ganti;
(4) Penyetelan majeng suplai minyak sing ora bener;
(5) pasokan minyak gedhe banget.

2.Set generator diesel ngetokake asap biru
Asap biru saka generator generator solar ana gandhengane karo minyak pelumas, sing mlebu silinder lan nguap dadi minyak lan gas biru. Asap biru dipancarkan bareng karo gas pembuangan. Ana sawetara sebab kanggo iki:
(1) Filter udara diblokir, asupan udara ora lancar utawa tingkat minyak ing cekungan minyak dhuwur banget;
(2) Sajrone operasi pesawat generator diesel, jumlah minyak ing wajan lenga akeh banget utawa sithik;
(3) Dering piston, piston, silinder wis rusak;
(4) Bantalan cedhak silinder menyang endhas silinder ing lenga awak sing wis kobong;
Kajaba iku, yen mesin diesel sing anyar, ing tahap operasi awal, ana generator diesel cilik sing asap asap biru asap minangka fenomena normal.

3.Set generator diesel ngetokake asap putih
Set generator diesel ngetokake asap putih umume, generator diesel ngasilake asap putih saka pipa knalpot nalika lagi diwiwiti utawa ing kahanan adhem. Amarga suhu sithik ing silinder solar lan pembentukan penguapan minyak lan gas. Iki pancen cocog ing musim salju. Yen pipa knalpot isih ngetokake asap putih nalika mesin kasebut panas, bisa dianggep minangka kesalahan mesin diesel. Ana sawetara sebab kanggo iki:
(1) Liner silinder retak utawa bantalan silinder rusak, lan banyu adhem mlebu ing silinder, lan knalpot mbentuk kabut banyu utawa kukus;
(2) atomisasi suntikan ora enak, ana kedadeyane tetes minyak;
(3) Sudut pasokan minyak sadurunge, sithik;
(4) ana bahan bakar banyu lan udhara;
(5) Tekanan injeksi sithik banget, suntik nyuntikake minyak, utawa tekanan suntik banget.


Wektu kiriman: Apr-14-2021