Sugeng Rawuh Wakil Presiden Timor Lest lan delegasi ngunjungi perusahaan kita

Ing tanggal 10 September, nalika festival Mid-Autumn wis cedhak, wakil Presiden Timor Lest lan delegasine ngunjungi perusahaan kita kanggo sinau babagan proyek CCHP energi sing disebar lan desalinasi banyu laut lan salam perayaan kanggo para staf.

NEW-1
NEW-2

Pak Wu (manajer umum), minangka wakil saka perusahaan kasebut, nyambut kunjungane Wakil Presiden Timor Lest lan delegasine lan ngarep-arep supaya loro pihak bisa nambah pemahaman bebarengan lan nguatake pertukaran lan kerja sama mbesuk.

NEW-3

Wakil Presiden Timor Lest lan delegasine ngunjungi lini produksi penyemprotan logam lan plastik, uga proses pamrosesan, lan duwe pertukaran sing apik karo para pekerja lan insinyur garis depan. Dheweke luwih memuji utamane ing mesin pemotong laser, peralatan pra-perawatan blasting, lan garis semprotan ing lokakarya sheet metal.

NEW-4
NEW-6
NEW-5
NEW-7
NEW-8

Thanks kanggo wakil Presiden Timor Lest lan delegasine amarga wis ngakoni lan nyengkuyung kabeh staf perusahaan kita bakal ngelingi kabijakan bisnis "iman sing apik lan janji, kualitas lan efisiensi, inovasi lan kemajuan, pembangunan umum" lan nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing murah lan solusi sing paling apik.

Sistem desalinate banyu laut minangka proyek anyar lan utama saiki. Piranti kasebut nggunakake unit pemulihan khusus kanggo nyedhot panas saka banyu adhem mesin menyang pipa pembuangan, banjur menyang silencer, lan pungkasane menyang alternator sing adhem banyu. Gunakake panas sing diklumpukake kanggo nguap banyu segara lan kondensasi menyang banyu seger dening mesin pengering multi-tahap. Banyu sulingan sing dipikolehi kanthi kualitas dhuwur ora mbutuhake kabeh jinis membran osmosis mbalikke lan energi listrik.

Kauntungan sistem kita kaya ing ngisor iki:
Bahan bakar sing bisa ditrapake: gas alam, gas Coalmine, udhara uyah.
Apa Sistem bisa njamin reliabilitas sistem pasokan gabungan.
Pemanfaatan sistem pemulihan panas umume tekan 90%.
Kabinet kontrol otomatis (sinkronisasi, distribusi beban)
Generator bisa digunakake kanthi otomatis.
Perlindhungan keamanan, desain super bisu.


Wektu kiriman: Sep-10-2019