Pangiriman sing lancar digawe pengaruh Covid-19

Kena pengaruh Covid-19 anyar ing taun 2020, macem-macem industri ngalami akeh pengaruh, lan iki bakal dadi gelombang gedhe tumrap ekonomi global, perdagangan lan konsumsi offline. Lima industri utama kayata katering, transportasi, pariwisata lan real estate, uga ritel offline, bakal ngadhepi pengaruh sing durung pernah ana sadurunge.
Wiwit didegaké Republik Rakyat Tiongkok ing taun 1949, iki minangka darurat kesehatan utama kanthi kacepetan panularan paling cepet, jangkoan infeksi paling akeh lan kangelan paling gedhe kanggo nyegah lan ngontrol. pengaruhe tumrap pangembangan ekonomi lan sosial jangka pendek lan uripe masarakat, lan pengaruh negatif tumrap panjaluk listrik uga katon jelas.

Nanging, kanthi panuntun dhumateng macem-macem langkah lan kabijakan anti-epidemi pamrentah Tiongkok, pabrik kita isih wiwit bisa digunakake kanthi lancar.
Dina iki, kita uga ngrampungake pesanan Brasil set 45 generator generator solar bisu miturut rencana asli lan nggawe pangiriman kanthi sukses.

Smooth shipment under the influence of the Covid-19

Smooth shipment under the influence of the Covid-191

Ing wulan mbesuk, kita duwe pesanan saka Indonesia lan Filipina, 24 mercusuar genset diesel 5kw lan rong kontainer 20kW - 100kW generator diesel kanopi super bisu.


Wektu kiriman: Feb-25-2021