Preparasi kanggo instalasi unit

Preparations for unit installation

1. Penanganan unit
Ing nangani kudu menehi perhatian marang tali angkat kudu diikat ing posisi sing pas, gantung entheng. Nalika unit kasebut diangkut menyang tujuan, kudu dilebokake ing gudang paling adoh. Yen ora ana gudang sing bakal disimpen ing udhara, tangki bahan bakar kudu empuk dhuwur kanggo nyegah serangan udan lan udan. Kothak kasebut kudune ditutup nganggo tendhangan udan udan supaya srengenge lan udan ora ngrusak peralatan kasebut.
Amarga volume akeh lan bobot abot saka unit kasebut, rute penanganan kudu diatur sadurunge dipasang, lan port penanganan kudu dilindhungi ing ruangan mesin. Yen lawang lan Windows ora cukup gedhe, panggonane lawang lan Windows bisa ditrapake kanggo port penanganan sing luwih gedhe. Sawise unit pindhah, tembok lan lawang lan Windows bisa diinstal maneh.

2. Mbongkar
Debu kudu dibersihake sadurunge dibukak kothak kanggo mriksa kothak apa wis rusak. Verifikasi nomer lan jumlah kasus. Aja ngrusak mesin nalika mbukak wadhah. Urutan mbukak kothak yaiku lempitan piring ndhuwur dhisik, banjur copot sisih. Sawise dibongkar, pakaryan ing ngisor iki kudu rampung:
(1) Priksa kabeh unit lan aksesoris miturut dhaptar unit lan dhaptar kemasan;
(2) Priksa manawa dimensi utama unit lan aksesoris sesuai karo gambar;
(3) Priksa manawa unit lan aksesoris kasebut rusak utawa korosi;
(4) Yen unit ora bisa dipasang ing wektu sawise inspeksi, permukaan rampung bagean sing wis dibongkar kudu direkrut nganggo minyak anti karat kanggo proteksi sing tepat. Kanggo bagean transmisi lan bagean geser unit, aja muter sadurunge minyak anti karat durung dicopot. f lenga anti karat wis dicopot sawise diperiksa, lenga anti karat kudu ditrapake maneh sawise diperiksa.
Sawise mbongkar unit kasebut kudu nggatekake panyimpenan, kudu dipasang kanthi horisontal, flange lan macem-macem antarmuka kudu ditutup, bandage, nyegah banyu udan lan lebu awu

3. Posisi Striking
Garis referensi vertikal lan horisontal saka situs instalasi unit bakal diwatesi miturut dimensi hubungan antarane unit lan tengah tembok utawa kolom lan ing antarane unit lan unit kaya sing ditandhani ing rencana tata letak unit. Penyimpangan sing diidini antarane tengah unit lan tembok utawa tengah kolom yaiku 20mm, lan penyimpangan sing diidini antarane unit lan unit yaiku 10mm.

4. Priksa peralatan kanggo instalasi
Priksa peralatan, pahami konten desain lan gambar konstruksi, nyiyapake bahan miturut bahan sing dibutuhake gambar desain, lan kirimake bahan kasebut menyang situs konstruksi kanthi urutan miturut rencana konstruksi.
Yen ora ana gambar desain, kudu nuduhake manual, lan miturut panggunaan peralatan lan syarat instalasi, nalika nimbang sumber banyu, pasokan listrik, pangopènan lan panggunaan, temtokake ukuran lan dununge pesawat sipil, gambar rencana tata letak

5. Siapke peralatan angkat lan alat pasang


Wektu kiriman: Apr-14-2021