Perusahaan kami menang sertifikat paten model utilitas kanggo generator generator sing mandheg banget

Perusahaan kami kanthi resmi entuk sertifikat paten model utilitas kanggo generator generator sing paling sepi ing 9 Maret 2016. Set generator sing meneng nyetel struktur internal saka set generator supaya unit kasebut kurang saka papan. Cocog kanggo toko-toko cilik utawa area omah kanthi ruang winates.

NEW-14
NEW-17
NEW-16
NEW-15

Munculé jinis generator iki minangka desain unik.
Set generator vertikal vertikal iki ora mung ngenggoni papan cilik, nanging uga bisa mindhah unit sakarepe sawise nambah rodha sing obah. Nalika toko cilik mbukak kanggo bisnis, set generator bisa dipindhah metu saka toko lan dilebokake ing lawang, supaya ora mengaruhi konsumsi pelanggan ing toko kasebut. Nalika toko ditutup, pindhah kru bali menyang toko. Pilihan sing apik banget kanggo ngirit ruangan kanggo toko lan njaga keamanan lan stabilitas pasokan listrik unit kasebut.
Keuntungan liyane saka genset kanopi iki kaya ing ngisor iki:
(1) Kauntungan fastening: Sambungan eksternal saka speaker statis digawe saka baja tahan karat standar nasional 304, sing bisa nambah produk ing kahanan sing tahan banget Ketahanan korosi ing lingkungan panggunaan, produk kasebut bakal tetep anyar sawise digunakake pirang-pirang taun.
(2) Keuntungan saka segel lawang lan jendhela: nggunakake baja karbon limang engsel seamless, tape penyegelan elastis tinggi, sealing gap luwih apik
(3) Keuntungan resistensi cuaca: Speaker statis nggunakake kunci lawang baja karbon kinerja tinggi, sing luwih gampang dibukak lan nambah resistensi cuaca kanggo kabeh mesin.
(4) Keuntungan kekuwatan kothak: Komponen utama speaker statis nggunakake standar lempengan baja adhem standar standar nasional lan cetakan casting mati, sing bisa ningkatake kekuatan sakabehe produk lan umur layanan.
(5) Keuntungan penampilan: Mobil iki desain apik lan apik, ayu lan ayu, kanthi level proteksi dhuwur kanggo subjek tes.


Wektu kiriman: Mar-09-2016