Perusahaan kita dianugerahi Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional tanggal 2 Desember 2019.

"Ilmu minangka pendhukung internal internal sing penting kanggo pembangunan, tembung" perusahaan teknologi anyar lan dhuwur "nuduhake inti kekayaan intelektual independen perusahaan sing dibentuk liwat riset lan pengembangan terus-terusan lan transformasi prestasi teknologi ing Negara ”. Lan kanthi dhasar iki kanggo nindakake kegiyatan bisnis. Iki minangka entitas ekonomi sing intensif kanthi pengetahuan, lan teknologi. ”

new-18

Iki minangka pangenalan lan dhukungan dhuwur negara kanggo inovasi independen. Sabanjure nuduhake manawa perusahaan kita minangka perusahaan kanthi pertumbuhan dhuwur lan entuk bathi ekonomi potensial.
Inovasi minangka pendhukung dhasar kanggo pangembangan perusahaan. Kita bakal ngetutake dalan inovasi independen lan inovasi berkelanjutan, lan terus ningkatake kapasitas kanggo inovasi ilmiah lan teknologi lan pangembangan teknologi canggih.
Mbesuk, kita ora mung kudu negesake inovasi teknologi, nanging uga kudu nggatekake inovasi perusahaan. Inovasi perusahaan minangka bagean penting ing manajemen perusahaan. Iki minangka faktor kunci sing nemtokake arah pangembangan, skala lan kacepetan perusahaan. Saka manajemen perusahaan nganti operasi bisnis tartamtu, inovasi perusahaan diwiwiti ing saben departemen lan saben detail. Inovasi perusahaan nyakup inovasi organisasi, inovasi teknologi, inovasi manajemen, inovasi strategis lan aspek masalah liyane, lan kabeh aspek masalah ora diisolasi kanggo nimbang aspek inovasi tartamtu, nanging kanggo nganggep pangembangan kabeh perusahaan, amarga inovasi kabeh aspek gegandhengan banget.


Wektu kiriman: Dec-02-2019