Perusahaan kita wis dianugerahi sertifikat paten model utilitas generator generator solar sing sepi banget

Perusahaan kami kanthi resmi entuk sertifikat paten model utilitas generator diesel ultra-sepi sing disetel tanggal 17 Juni 2015. Genset solar sing paling sepi iki nduweni struktur internal sing ringkes lan desain sing ramah pangguna, sing gampang digunakake kanggo ndandani lan ngganti bagean sing nganggo . Apa maneh, kabeh kalebu kualitas stabil, kinerja sing unggul, tingkat pertama, rega sing apik lan cukup. Saiki, genset solar sing paling sepi wis diekspor menyang Filipina, Indonesia, Dubai, Afrika Selatan, Brasil lan wilayah luar negeri liyane. 

new-9
new-10
new-11
new-12
new-13

Kanggo nyuda swara saka generator, nyuda pengaruhe kerja lan panguripane wong, kita ngrancang kanopi set generator ultra bisu, yaiku masang kabinet logam ing sisih njaba set sing diasilake kanthi bahan sing bisa nyedhot swara, mula bisa nglindhungi area ing sekitar generator sing dipasang, ing loro-lorone kothak nyetel wicket-gate, pangopènan lan kontrol sing cocog kanggo ngasilake
Kauntungan saka kanopi super bisu kaya ing ngisor iki:
1. Set generator diesel sing sepi banget ukurane ringkih, struktur kompak lan rupane apik.
2. Kinerja nyuda gangguan banget penting, kanthi efektif bisa nyuda gawe piala sing nyebabake gangguan decibel dhuwur.
3. Akeh saluran mlebu lan saluran udara, swara sithik lan daya kuwat saka unit kasebut.
4. Dilengkapi tutup insulasi swara sing beda-beda tameng impedansi.
5. Unit kasebut dilengkapi silencer impedansi senyawa kanggo nyuda swara sing efektif.
6. Dilengkapi alat bakar bahan bakar kapasitas gedhe kanggo njamin cadangan bahan bakar.
7. Unit kasebut dirancang kanthi piring tutup cepet, sing gampang diopeni mengko.
8. Keuntungan ukuran kothak: desain modul sing ditapis, muatan superposisi unit ing ngisor 50KW, papan sing luwih apik sing dikuasai kontainer, sing butuh ruangan kurang, duwe area ruang lan biaya operator.
9. Keuntungan angkat: saben peralatan bisa digawa ing sisih ngisor lan ndhuwur, sing luwih trep kanggo digunakake lan nyuda biaya nggawa kanthi efektif.
10. Keuntungan mode kerja suhu dhuwur: desain sistem ventilasi sing apik lan fasilitas perlindungan radiasi termal mesthekake yen unit kasebut bisa digunakake kanthi suhu sekitar sing cocog. Saben produk bisu kena resistensi angin, tes resonansi lan suhu sing ketat kanggo mesthekake yen produk bisa mlaku kanthi apik lan kinerja stabil lan andal.


Wektu kiriman: Jun-17-2015