Manajemen kanggo nggawe ruangan lan tanggung jawab kanggo operator

Management for generating room and responsibility for operator

Sistem manajemen ruangan generator diesel

1. Kaping pisanan, tukang listrik kudu nggunakake generator kanthi bener miturut aturan operasi, nindakake tugas sing apik kanggo njaga generator biasane, nggawe rekaman sing apik nalika genst digunakake saben wektu.

2. Priksa kabeh bagean generator, pendingin, minyak bahan bakar lan klompok batere kanthi rutin supaya kondisine apik lan priksa manawa unit kasebut bisa miwiti ngasilake daya sawayah-wayah.

3. Yen kegagalan listrik garis listrik, voltase listrik, transmisi listrik lan transmisi listrik kudu dijamin sajrone setengah jam.

4. Operasi set generator kudu dijaga dening personel khusus, priksa manawa parameter ing layar tampilan ing kothak kontrol normal, ngatasi masalah ing wektu lan laporake marang pimpinan.

5.Jaga generator tetep resik lan rapi, aja tumpukan lebu cedhak generator, alat khusus kudu dilebokake ing kothak alat.
6. Priksa manawa kothak mesin diesel duwe minyak solar sing cukup, lan isi minyak solar ing wektu sawise saben generasi tenaga kanggo nyiapake generasi tenaga listrik sabanjure.

7. Personel sing ora relevan ora bakal mlebu kamar mesin tanpa ijin. Mung kanthi persetujuan pimpinan sing relevan, dheweke bisa mlebu.
8. Aja nggunakake geni mbukak ing ruangan mesin kanggo nyegah kacilakan.

Management for generating room and responsibility for operator-2

Operator generator diesel ngirim sistem tanggung jawab
1. Operator kudu nguwasani struktur dhasar generator, lan bisa ngatasi kesalahan sing gampang.
2. Operator kudu bisa ngoperasikake lan nggunakake generator kanthi bener miturut aturan operasi generator.
3. Pangopènan generator kudu ditindakake kanthi ati-ati ing wektu biasa, lan macem-macem bagian generator, pendingin, minyak bahan bakar lan bungkus batere kudu diperiksa kanthi rutin supaya kondisine tetep apik lan mesthekake yen unit bisa miwiti ngasilake tenaga kapan wae.
4. Nalika generator mlaku, operator kudu tetep ing jabatane lan ora bakal lunga tanpa ijin.
5. Operator kudu ngisi buku rekor kanthi tliti kanggo saben pengoperasine generator lan masalah sing ana ing operasi kasebut, lan takon marang petugas perawatan kanggo ngrampungake wektu kasebut.
6. Peralatan pemadam kebakaran ing ruangan mesin kudu digunakake kanthi trampil, lan geni bisa dipateni kanthi tepat wektu.
7. Sajrone operasi generator, ora ana macem-macem wong sing mlebu kamar mesin.
8. Ruangan generator kudu njaga Windows supaya padhang lan mesin tetep resik, lan ora ana tumpukan srengenge ing cedhak generator. Piranti khusus kudu dilebokake ing kothak alat.


Wektu kiriman: Mar-19-2021