Ing wulan Juli 2017, perusahaan kita dianugerahi sertifikat Enterprise terkemuka Raksasa Teknologi lan Teknologi Provinsi Fujian.

Sertifikat iki mbuktekake manawa perusahaan duwe tim operasi lan manajemen sing kuwat, sistem finansial sing apik, ketahanan pasar sing kuat, mekanisme insentif sing fleksibel. Lan prestasine apik, duweni potensi pangembangan lan nilai budidaya banget.
Ing proses riset, pangembangan, produksi, penjualan lan manajemen, perusahaan kita bakal entuk daya saing inti liwat inovasi teknologi, inovasi manajemen, inovasi layanan lan inovasi mode, lan nyedhiyakake produk lan layanan teknologi tinggi.

new-19

Minangka bagean penting saka sistem inovasi, perusahaan cilik lan menengah (smes) kanthi cepet ningkatake status ing ekonomi pengetahuan lan jaman inovasi. Sme adhedhasar teknologi wis dadi salah sawijining subjek penemuan, inovasi teknologi lan transformasi prestasi ilmiah lan teknologi. Dibandhingake karo perusahaan gedhe, usaha cilik lan menengah ing ilmu pengetahuan lan teknologi duwe kaluwihan nyata ing semangat inovasi, vitalitas, lan efisiensi konversi inovasi. Nanging, usaha ukuran cilik lan menengah asring amarga skala usaha cilik, kekurangan bakat ilmiah lan teknologi, investasi ora cukup kanggo inovasi lan masalah liyane. Saka pengalaman pangembangan domestik, pangembangan usaha adhedhasar teknologi cilik lan menengah minangka operator penting kanggo ngetrapake telung strategi inovasi independen, pembangunan berkelanjutan lan kekuwatan bakat, lan minangka link utama kanggo njupuk dalan industri anyar lan mbangun masarakat sing subur kanthi kabeh cara.


Wektu kiriman: Jul-01-2017