Analisis kegagalan lan solusi yen asap knalpot mesin diesel genset ora normal

newsdh (1)

Operasi mesin diesel normal kanthi beban, warna asap knalpot abu-abu umume, yen beban kasebut abot banget, bisa dadi abu-abu tuwa. Ing kene warna asap knalpot ora normal nuduhake asap jempol ireng utawa asap knalpot putih utawa asap knalpot biru.

1 、 Ireng asap nuduhake pembakaran bahan bakar solar ing ruangan pembakaran ora cukup.

Analisis Gagal:

Mesin 〈1〉 wis entek

Dr2〉 tetes minyak injeksi bahan bakar, atomisasi sing kurang

〈3〉 Wektu pasokan bahan bakar luwih awal

Ngatasi masalah

〉1〉 Setel mbukak, gawe sawetara sing dirating

〈2〉 Nalika mesin diesel mlaku kanthi santai, jupuk konektor tabung injeksi tekanan dhuwur siji-siji supaya bisa mungkasi injeksi bahan bakar injektor, ndeleng warna knalpot: kacepetan mesin saya mudhun sawise injeksi mandheg yen ora ana kesalahan ing injeksi bahan bakar. Yen suntik gagal, kacepetan mesin mung sithik, kukus knalpot ora bakal ireng sawise injeksi mandheg. Apa kudu mriksa lan nyetel suntik.

〈3〉 Miturut spesifikasi, priksa Angle pasokan bahan bakar sadurunge

Pengalaman perawatan:

Syarat kanggo suntik: kudu duwe tekanan injeksi, kisaran lan semprotan semprotan tartamtu, semprotan iku apik. Injeksi bahan bakar bisa cepet mungkasi pungkasan minyak, ora ana kebocoran minyak, fenomena impregnat minyak.

kumelun putih nuduhake tetes minyak diesel ing ruangan pembakaran ora kobong

Analisis Gagal:

Damage1〉 Kerusakan pad silinder;

Delivery2〉 wektu pangiriman minyak wis kasep

〈3〉 Banyu ing bahan bakar minyak.

Ngatasi masalah:

ganti pad silinder anyar

〈2〉 Miturut spesifikasi, priksa Angle pasokan bahan bakar sadurunge

〈3〉 Pasang pemisah minyak bahan bakar lan banyu

Pengalaman perawatan:

Supaya bisa nutup sealing, gasket silinder kudu dilebokake ing antarane sirah silinder lan blok silinder. Kencengi sirah silinder ing blok silinder kanthi bolt lan kudu duwe urutan tartamtu, amarga simetris tengah ngubengi urutan nganti kaping pirang-pirang, lan pungkasane kunci torsi kanggo ngencengi nilai torsi kaya sing wis ditemtokake ing manual .. Copot bolt lan kosok.

3, biru udud nuduhake manawa senar minyak menyang ruangan pembakaran.

Analisis Gagal:

〈1〉 Tingkat minyak ing lenga minyak banget

〈2〉 Dering minyak macet ing njero alur dering utawa pecah

〈3〉 Nyambungake bantalan rod lan nyambungake reresik jurnal rod gedhe banget

Ngatasi masalah:

〈1〉 Supaya minyak sump minyak kanthi skala statis, lan gulungake minyak mesin kanthi tepat wektu;

〈2〉 Ngresiki deposisi karbon ring piston, ganti cincin minyak;

〈3〉 Copot wajan, sambungake batang sambung sing dicopot, intuisi apa ana pratandha bantalan kobong ing permukaan, yen ya, ganti cangkang prewangan rod sing nyambung.

newsdh (2)


Wektu kiriman: Apr-28-2021