Analisis kegagalan lan solusi kanggo mesin generator diesel ora bisa diwiwiti

Failure analysis and solution for the engine of diesel generator set can not start

Ana macem-macem alasan ora bisa miwiti mesin genset solar. Utamane ing patang poin ing ngisor iki:
1.start wiwitan
Analisis Gagal
A.Miwiti voltase batere kurang, kapasitas nyata ora cukup (nuduhake voltase minangka voltase virtual)
B.Miwiti kabel batere lan kesalahan kabel motor
C. Gagal ngalih motor solenoid motor;
D.Cummins, Katebite, Wilson lan jinis mesin diesel China liyane sing miwiti gagal kontaktor;
Motor starter mesin E.diesel “perang untu.”
Ngatasi masalah
A. voltase batere siji sing wis diukur lan apa output DC pangisi daya normal kanthi multimeter, priksa level cairan batere-asam timbal, tambahkan banyu sulingan kanthi tepat wektu;
B. Nyopot motor, penuntut kontak saklar elektromagnetik, yen kontak diobong, ganti saklar solenoid;
C. Check the battery negative cable whether is grounded or not <enclosure>, if wiring error, reconnect the cable;
D. Measure the starting contactor coil resistance of engine with a multimeter <the resistance is generally in the tens of ohms>, replace the contactor if it is not normal;
E. Nyetel sekrup ing njaba motor starter mesin Diesel menyang posisi sing disenengi ing tengah
2. Sistem Bahan Bakar
Analisis Gagal: Udhara bocor menyang sistem bahan bakar
Cara ngeculake udara ing pipa minyak tekanan rendah: Bukak colokan udara ing pompa injeksi bahan bakar, pompa transfer minyak dinamis tekanan pompa tangan, nganti tumpahan minyak diesel tanpa gelembung udara, banjur kencengi sekrup lan pompa tangan. Metode ngeculake udara pipa minyak tekanan dhuwur: konektor selang tekanan tinggi batal saka pompa injeksi bahan bakar siji-siji, wiwiti mesin nganti minyak metu saka kabeh silinder, banjur kencengi konektor selang tekanan tinggi. Cara ngeculake hawa mesin Cummins beda karo mesin diesel liyane, gumantung karo wiwitan mesin.
3. Tekanan stroke kompresi ora cukup
Analisis Gagal
(1) Katup bocor
(2) Piston dering nganggo berlebihan
Ngatasi masalah
A. Copot tutup silinder, endhas silinder, priksa kahanan segel reresik katup, spring spring, pipa katup lan kursi katup, yen garis penyegelan tutup katup, gunakake grind wedhi katup menyang garis lancar sing terus-terusan;
B. Copot piston, ganti cincin piston
4, lingkungan suhu sithik
Analisis Gagal
(1) Kalor pemanas
(2) Diesel kenthel banget
Ngatasi masalah
A. Copot tutup sisih pemanas, priksa garis input AC kanggo ndeleng manawa voltase normal, yen normal, pemanas ora apik, ganti pemanas
B. Kanggo proporsi nambah minyak tanah menyang diesel, utawa pilih Nomer 10, Nomer 20, Nomer 35 (angka kasebut nuduhake yen suhu titik kondensasi, 10 titik minyak solid diesel ringan yaiku - 10 derajat) minyak solar ringan.

Failure analysis and solution for the engine of diesel generator set can not start-2


Wektu kiriman: Apr-20-2021