Pameran Bauma China 2020

Bauma China, Mesin Konstruksi Internasional Shanghai, Mesin Bahan Bangunan, Mesin Pertambangan, Ekspo Kendaraan lan Peralatan Konstruksi, dianakake saben rong taun ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai. Bauma China minangka platform pameran profesional ing Asia kanggo industri mesin konstruksi

2020 China Bauma Exhibition

Bauma China 2020 wis dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai wiwit tanggal 24-27 November 2020. Minangka tambahan pameran mesin konstruksi Jerman sing kondhang ing donya BAUMA ing China, BAUMA China (Pameran Mesin Konstruksi BMW Shanghai) wis dadi tataran kompetitif kanggo perusahaan mesin konstruksi global. Ing kene, ana akeh perusahaan berkualitas tinggi sing nglumpukake kanggo nampilake puluhan ewu produk lan teknologi inovatif, lan nyumurupi warisan budhaya mesin konstruksi.

Bauma China 2020 nggabungake pameran domestik lan manca negara, jangkoan komprehensif mesin konstruksi, ekstraksi bahan baku lan peralatan pangolahan, mesin bahan bangunan, aksesoris lan panyedhiya layanan, kanggo nuduhake perkembangan industri sing inovatif.
Kanthi tema "Visi Manufaktur Cerdas, Horisontal lan Horisontal", Bauma China negesake kanthi cetha babagan wiwitan wiwitan industri mesin konstruksi China saka macem-macem perspektif kayata produk cerdas, manufaktur cerdas, layanan cerdas lan manajemen cerdas.

2020 China Bauma Exhibition-2

Sanajan ana tantangan amarga Covid-19, Kekuwatan KANGGO KANGGO golek cara kanggo dipamerake maneh ing taun iki. Kita pengin njelajah lan golek mitra kerja sama anyar ing Bauma taun 2020.
Kita wis nuduhake pendatang sing anyar kalebu set generator daya solar cilik cadangan, kompresor udara tipe sekrup, lan menara lampu portabel 5-30kw lan sapanunggalane. Keuntungan saka set generator listrik, omah menara ligting lan kompresor udara dirancang kanthi ukuran cilik , struktur kompak, biaya transportasi sing murah, suhu sithik lan swara sithik, kualitas andal, kinerja stabil lan awet, gampang lan cepet didol.

Kaya slogan pameran, kita bakal nggunakake kawicaksanan kanggo nyipta visi sing luwih apik, ngasilake produk sing dipercaya lan berkualitas, lan luwih bisa ngawula para pelanggan lan masarakat.


Wektu kiriman: Feb-25-2021