Set Generator Diesel Generator sing bisa dipindhah / trailer

Katrangan singkat:


Detail Produk

SPESIFIKASI

Kumpulan generator jinis trailer bisa dipérang dadi set generator sing dipasang nganggo kendaraan sing dipasang tangan, set generator trisik, set generator roda papat, stasiun listrik mobil, stasiun listrik trailer, stasiun tenaga rendah swara, stasiun tenaga kontainer seluler, listrik kendaraan rekayasa lsp.

Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-22
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-33

Tenaga: nganggo kait sing bisa dipindhah, puteran 180 °, kemudi sing fleksibel, njamin keamanan nyopir.
Pengereman: Ana antarmuka rem udara lan sistem rem sing dikerjakake kanthi tangan kanggo njamin keamanan sajrone nyopir.

Fitur:

1. Kinerja swara sithik sing signifikan, watesan swara generator 75dB (A) (adoh 1m saka unit).
2. Desain umume unit kompak ing strukture, volume sithik, novel lan bentukane apik.
3. Tutup insulasi swara sing beda-beda tameng.
4. Jinis nyuda swara efisiensin ngonsumsi multi-kanal lan knalpot, saluran udara asupan lan knalpot, kanggo njamin kinerja daya sing cukup saka unit kasebut.
5. Silencer komposit impedansi gedhe.
6. Burner minyak bahan bakar kapasitas gedhe.
7. Plat tutup bukaan cepet khusus kanggo gampang dirawat.

Cathetan:

"Aja ngoperasikake" utawa pratandha peringatan sing padha kudu digantungake saka saklar wiwitan utawa tuas sadurunge njaga utawa ndandani set generator. 
Aja ngidini personel sing ora sah ing cedhak mesin nalika set generator lagi dirawat utawa didandani. 
Pencet tombol stop darurat ing panel kontrol set generator, lan saklar output generator kudu ing posisi OFF (OFF).
Miturut syarat-syarat kondisi kerja, nalika mlebu ing lokasi instalasi set generator, helem keamanan kudu dienggo, lan mata pelindung lan peralatan protèktif liyane kudu dipakai nalika prelu.
Gunakake proteksi kuping yen mbukak mesin ing papan sing disegel supaya ora bisa ngrungokake. Aja nganggo sandhangan lan perhiasan sing gedhe banget ing papan kerja, sing bisa dipasang ing Joystick utawa bagean mesin liyane.
Priksa manawa kabeh tameng utawa tutup wis dipasang ing mesin. Ati-ati nalika nggunakake kabeh agen pembersih. Aja nyimpen solusi perawatan ing wadhah kaca, amarga kontainer kaca gampang rusak.

Miwiti batere:

Nalika salah sawijining kahanan ing ngisor iki kedadeyan, wektu ngisi daya diijini ditrapake kanthi tepat:
(1) wektu panyimpenan batere luwih saka 3 wulan, lan wektu ngisi daya bisa 8 jam; (2) suhu sekitar luwih saka 30 ° C (86 ° F) utawa asor relatif luwih saka 80%, lan wektu ngisi daya 8 jam.
(3) Yen wektu panyimpenan batere luwih saka 1 taun, wektu ngisi daya bisa 12 jam.
(4) Ing pungkasan baris pangisi daya, priksa manawa level cairan elektrolit cukup, lan tambah elektrolit standar kanthi gravitasi spesifik sing bener (1: 1,28) yen perlu.
Nalika ngisi batere, dhisik mbukak tutup filter utawa tutup curhat batere, lan priksa level elektrolit, lan atur karo banyu sulingan yen perlu. Kajaba iku, kanggo nyegah penutupan jangka panjang gas polusi sel batere ora bisa dibuwang ing wektu lan supaya kondensasi tetesan banyu ing njero tembok ndhuwur sel, kudu diwenehi perhatian kanggo mbukak ventilasi udara khusus kanggo nggampangake sirkulasi udara sing tepat.

Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-21
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-19
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-55
Moveable/trailer Type Diesel Generator Set-22

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Generator Diesel Tipe sing bisa dipindhah / trailer
    Range Daya 10KVA-500KVA
    Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 110 / 220V, 240 / 415V, 254 / 440V, 277 / 480V
    Mesin karo Cummins, Perkins, Doosan, Wandi, Kubota, Yanmar, Isuzu, lsp.
    Alternator Leroy somer, Stamford, Marathon, lsp.
    Kontroler Deepsea, Comap, Smartgen, lsp.
    Breaker Circuit ABB / SCHNEIDER, lsp.
    Jinis Mbukak / Meneng
    Tangki Bahan Bakar Tangki ndhuwur, Tangki Basis, Tangki Bahan Bakar Eksternal Saben
    Produk dhukungan opsional Ganti / Trailer Ganti Generator Diesel / Sistem Sinkronisasi Saklar Transfer Otomatis / Tangki Dina Beban Dummy

     

    Lingkup Pasokan Generator
    1. Mesin: Mesin anyar.
    2. Alternator: Alternator sikat tanpa sikat anyar, kelas isolasi IP23, H.
    3. Base Frame: Bingkai basa saluran baja tugas berat.
    4. Radiator: Kanthi njaga keamanan.
    5. Peredam geter Peredam geter ing antarane Mesin / Alternator lan pigura dhasar
    6. Breaker: Pemutus sirkuit manual output 3-tiang minangka standar, 4 tiang kanggo pilihan
    7. Kontroler: Model Deepsea, Comap utawa Smartgen, lsp.
    8. Silencer: Silencer jinis industri tugas abot kanthi fleksibel, sikut.
    9. Baterai: Varta Brand, kabel batere tanpa kabel pangopènan kapasitas dhuwur.
    10. Tangki Bahan Bakar: Tangki bahan bakar dhasar 8 jam utawa disesuaikan
    11. Alat & Manual Alat: Kit alat standar lan operasi / pangopènan / manual lengkap kanggo panel kontrol Generator / Mesin / Alternator / lsp.

    Produk sing gegandhengan