Lampu generator menara solar sing bisa dipindhah

Katrangan singkat:


Detail Produk

MODEL   EP-LT5SE / 4 EP-LT10SE / 7 EP-LT10SE / 9
MAST
Extension maksimum mast m 4.5 7.2 9
Dhuwur   Listrik Kanthi manual Listrik
Panggung 3
Sudut ngowahi Gelar 340 180 340
Tekanan kerja Psi (Maks) 28 N / A 35
Beban Kepala vertikal kg (Maks) 40 60 80
Lampu        
total lampu w 4x400 4x400 / 4x1000 4x1000
Jinis lampu        
Kapasitas cahya Lumen / lampu 36000 36000-85000 85000
Frekuensi Hz 50/60
Umur lamp Jam 5000
Suhu kerja 85
Indeks proteksi sambungan   IP54
Jangkoan cahya Hektar 5to7

 

Lighting Tower Dielse Generator Set yaiku trailer, mast angkat, pasokan listrik, peralatan lampu, campuran sistem, cuplikan bisa kapisah bisa nggunakake awak kendaraan sing ditarik, uga bisa nggunakake van modifikasi sing ana lan kabeh jinis sing dilengkapi ngangkat tiang lan lampu lan instalasi peralatan liyane lumayan ing trailer, lan dadi set lengkap sistem pencahayaan portebel. Mercusuar seluler bisa gampang diangkut menyang panggonan sing bisa dibukak lalu lintas lan butuh cahya gedhe sauntara. Pancen gampang digunakake.

Light Tower-34
Moveable lighting tower diesel generator set-15
Moveable lighting tower diesel generator set-16

Seri menara lampu EP-LT minangka menara pencahayaan portabel kompak kanthi 4x400W utawa 4 * 1000W lampu suluh logam halida lan sing bisa dicopot generator diesel kedap suara 5KW / 10kw. Cocog kanggo wilayah kerja cilik lan menengah, menara lampu EP-LT gampang banget ditangani dening operator siji.

Operasi kanthi gampang: Kanthi tombol cerdas sing kapisah kanggo ngontrol / mateni lampu loro lan gampang nyetel dhuwur tiang kanthi manual; lampu kalebu rong bagean utama: wadhah lampu (kalebu panel lampu lan tiang) lan generator (kalebu generator, kasus listrik lan basis generator). Wis gampang diklumpukake, dibongkar lan diangkut. Operasi kanthi gampang lan kanthi penerapan sing apik.

Light Tower-22

Kemasan:
Kemasan Terpisah: Saben bagean menara pencahayaan cukup rangkep supaya ora bisa rusak.
Lingkungan Layanan:
Nganggo macem-macem desain struktur shockproof, kinerja anti-shock sing apik banget lan bisa digunakake kanthi dipercaya ing lingkungan kejut frekuensi dhuwur;
Ngadopsi bahan paduan cahya lingkungan lan teknologi penyemprotan teknologi tinggi, anti banyu, anti debu, antirust lan cocog kanggo makarya ing lingkungan ruangan suwene suwe;
Kompatibilitas elektromagnetik sing sampurna lan ora bisa ngganggu jaringan transmisi;
Lampu kabeh nggunakake bahan logam sing diimpor, kualitas tinggi lan andal lan bisa digunakake kanthi apik ing lingkungan sing angel.

Layanan khusus kanggo ngrampungake kebutuhan unik saka macem-macem klien, kita bisa ngatur macem-macem jinis lampu, tenaga, jumlah lampu, dhuwur tiang lan generator miturut panjaluk para pelanggan.

Lingkup aplikasi: area gedhe, cahya padhang sing dhuwur, towing khusus lan piranti mlaku-mlaku bisa digunakake kanthi cepet, nyediakake bencana wengi, darurat, lampu situs konstruksi lan tenaga darurat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan