Gabungke Cooling, Heating lan Generator Sistem Daya

Katrangan singkat:

CCHP (Cooling Gabungan, Pemanasan lan Daya) Gabungan kadhemen, panas lan tenaga minangka jinis sistem energi adhedhasar pemanfaatan kaskade energi, yaiku integrasi proses pemanasan (pemanasan) lan proses pembangkit listrik. Karakteristik paling gedhe yaiku pemanfaatan kaskade kanthi macem-macem jinis energi. Energi panas kanthi suhu paling dhuwur digunakake kanggo ngasilake listrik, dene panas limbah kanthi suhu ngisor suhu digunakake kanggo dadi panas utawa adhem. Iki ora mung nambah efisiensi panggunaan energi, nanging uga nyuda emisi karbida lan gas sing mbebayani, kanthi mupangat ekonomi lan sosial sing apik.


Detail Produk

Ing panggunaan energi ilmiah lan prinsip pemanfaatan kaskade termal, sistem cogeneration bisa nggayuh panggunaan energi sing luwih efisien, kanthi memenuhi syarat-syarat pambangunan masarakat sing berorientasi konservasi, minangka pendekatan teknis penting kanggo ngrampungake masalah energi lan lingkungan China, minangka teknologi utama kanggo mbangun sistem energi generasi anyar.

Peralatan Funtion
1 、 ngasilake
2 、 dadi panas
3 、 adhem
4, desalinasi banyu segara

Keuntungan pasokan listrik

1, Set generator paling sepi, bisa digunakake ing area perumahan kutha, lsp. Tingkat swara paling endhek yaiku 7 meter 55 dB.

1

Desain khusus kanggo kondisi sing ketat. Entuk standar kanggo nggunakake wengi, mung level 55 dB ing 7 meter.

2. Sistem operasi kanthi otomatis, genset bisa dadi sambungan paralel.

3

pilihan bahan bakar macem-macem
Jinis Bahan Bakar : Diesel, Bensin, Gas Asli, lsp.

chaiyoujiicon01

Diesel

fuel__easyiconnet-01

Bensin

tianranqi01

Gas Bumi

Keuntungan dadi panas

Generasi daya nalika nggunakake mbalekake panas sampah. Iki minangka perlindungan lingkungan, hemat energi, efisiensi dhuwur.
Aplikasi: pemanasan omah, banyu panas ing hotel, sumber air panas, umbah-umbah lan barang-barang meja ing pabrik, lsp

4

 

1 m³ Gas Alam = 3,3kW / H Listrik + 4500kCal Kalor
30kW Genset Mlaku 1 Jam = 30kW / H Listrik + 1000kg 95 ℃ Banyu Panas
Biaya : 10 m³ Gas Bumi

Keuntungan adhem
Liwat peralatan lithium bromide, panas sampah diowahi dadi fungsi pendinginan, sing ngganti peralatan konsumsi energi pendinginan asli.

• Papan sing cocog: adhem omah - hotel, omah, toko, lsp
• 1L Diesel = 4 Kw / H (E) + 4000kKal (H)
• 200kW Genset = 200kW / H + Cooling 232,000 W (70USRT)
• Biaya: solar 50L

2
5

Sistem desalinasi banyu segara
Nambah lingkungan pulau ing kekurangan banyu lan listrik, nyedhiyakake listrik lan entuk banyu sulingan gratis.
Papan sing bisa ditrapake: pulau, pantai lan papan liyane sing kurang banyu lan listrik.

7

 

 

200kW genset = 200kW / H E) + 366KG(Banyu Segar)
Biaya :60 m³ Gas Bumi

Efisiensi Sistem Daur Ulang

EFISIENSI GENERASI

PANAS COOLING
Mesin & Alternator

PANAS PANAS

Ora bisa ngrekam maneh

22

Tingkat daur ulang: Nggawe efisiensi = (24% + 28%) / 36% =1.4
Total panggunaan bahan bakar = 88%

Sistem pasokan gabungan uga bisa digabung kanthi mandhiri.
1. ngasilake + dadi panas
2. ngasilake + adhem

9
10
11

Sistem pasokan gabungan uga bisa digabung kanthi mandhiri.
3. ngasilake + desalinasi
4. generasi + perawatan limbah

13
14
15

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan