Pompa banyu China

Katrangan singkat:

Mesin Injeksi Udara Diesel 4 stroke kanthi alarm minyak sing sithik.  
Segel keramik Mekanik Kualitas Tinggi kanggo kabeh pompa.
Pompa injeksi aluminium. 
Sampah ora ana bukaan ngarep alat sing gampang dibersihake lan dirawat. 
Tangki Bahan Bakar Mini, bingkai sing gampang dipindhah.
Manual lan Electric wiwitan


Detail Produk

Model ETE-DWP20C / CL ETE-DWP30C / CL ETE-DWP40C / CL
Set pompa            
Port Nyedhot. (Mm) (inci) 50 * 1 2 * 1 80 * 1 3 * 1 100 * 1 4 * 1
Ganti Port Dia. (Mm) (inci) 50 * 1 2 * 1 80 * 1 3 * 1 100 * 1 4 * 1
Kapasitas Kapasitas (L / mnt) {m³ / jam] 600 36 1000 60 1600 96
Maks. Kepala (m) 32 28 25
Timing Timing Wektu (s / 4m) 80 120 180
Maks. Kepala Ngisep (m) 8 8 8
Jinis mesin            
Jinis mesin DE170F, 4.0HP 178F, 6.0HP   DE186F, 10.0HP  
Sistem wiwitan Recoil / Listrik Recoil / Listrik   Recoil / Listrik
Kapasitas tanki bahan bakar 2.5L 3.5L   5,5L  
Tingkat kebisingan (ing 7m) 86db (A) 87db (A)   89db (A)  
NW / Gw 38 / 43KG   48 / 53KG   67 / 72KG  
Dimensi Pengepakan 480 * 450 * 480mm   560 * 450 * 515mm   640 * 490 * 595mm  

Fitur :
• 4 mesin Injeksi Udara Diesel stroke kanthi alarm minyak sing sithik.  
• Segel keramik Mekanik Kualitas Tinggi kanggo kabeh pompa.
• Pompa injeksi aluminium. 
• Sampah ora ana bukaan ngarep alat sing gampang dibersihake lan dirawat. 
• Tangki Bahan Bakar Mini, bingkai sing gampang dipindhah.
• Manual lan wiwitan listrik

China water pump

Aplikasi pompa banyu:

Industri - sistem banyu pakan ketel lan sistem siklus pendinginan
Smelting - sistem sirkulasi pasokan banyu lan sistem siklus pendinginan
Sistem hydrant geni-sistem pemercik, sistem pendinginan semprotan, sistem busa, sistem gun banyu
Militèr - sistem pasokan banyu lapangan lan sistem pangumpulan banyu tawar pulau
Pasokan panas - sistem sirkulasi pasokan banyu lan sistem siklus pendinginan
Kotamadya - saluran darurat lan pasokan banyu darurat
Pertanian - sistem irigasi lan got

Instruksi pangopènan

• Priksa manawa bahan bakar solar ing tank cukup: tanki bahan bakar kudu mesthi cukup, ora kurang saka 50% volume tank.

• Priksa manawa banyu ing tank banyu adhem cukup: kekurangan banyu ing tank kudu ditambah kanthi intime.

• Priksa kahanan batere: priksa manawa cangkang retak utawa cekung, lan apa positif utawa negatif kasebut longgar utawa slpping.

• Muncul pompa banyu solar sing resik lan aksesoris: lebur pesawat, sirah silinder, lan lenga, banyu lan bledug liyane kanthi kain garing utawa kain diesel.

• Inspeksi sawise operasi dawa: priksa mufler lan pipa pembuangan kanggo nyopot karbon kanggo nyegah percikan.

1

INSTALASI SOFTPIP KONEKTIF
Selang sing ana gandhengane karo inlet banyu kudu diwaspadai, lan ora bakal dibocorake.

Diagram skema mode sambungan:

22
333

Prakara sing perlu digatekake:
1. Yen ana kesalahan cilik pompa, elinga aja nganti bisa digunakake. Yen poros pompa sawise dipaketake dikatutake supaya tepat wektu, yen terus nggunakake pompa bakal bocor. Pengaruh langsung yaiku konsumsi energi motor bakal nambah banjur ngrusak impeller.
2. Yen pompa banyu duwe geter sing kuat ing proses panggunaan, mula kudu mandheg ing wektu iki kanggo mriksa sebabe, mula uga bakal nyebabake karusakan pompa banyu.
3. Nalika bocor katup ngisor pompa, sawetara wong bakal nggunakake lemah garing menyang pipa inlet pompa, banyu menyang katup, praktik kasebut ora dikarepake. Amarga nalika lemah garing dilebokake ing pipa inlet banyu nalika pompa diwiwiti bisa digunakake, lemah sing garing bakal mlebu ing pompa, mula bakal ngrusak impeller lan bantalan pompa, supaya bisa nyepetake umur pompa. Nalika bocor katup ngisor kudu diatasi, yen wis serius mula kudu diganti.
4. Sawise nggunakake pompa banyu kudu nggatekake pangopènan, kayata nalika pompa wis entek kanggo ngresiki banyu ing pompa, luwih becik nyopot pipa banyu banjur mbilas nganggo banyu sing resik.
5. Copot kaset saka pompa, mbilas nganggo banyu lan garing ing cahya. Aja ninggalake tape kasebut ing papan sing peteng lan lembab. Pita pompa kasebut aja diwarnai minyak, luwih-luwih aja cat ing kaset kasebut kanthi sawetara barang sing lengket.
6. Kanggo mriksa kanthi tliti apa ana retakan ing impeller, impeller sing dipasang ing bantalan bisa longgar, yen ana retakan lan fenomena longgar kanggo pangopènan sing tepat wektu, yen pompa impeller ing ndhuwur lemah bakal diresiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan