Paten perusahaan

Paten penemuan

A single bearing generator set driven by a water-cooled single cylinder diesel engine
An internal combustion generator set capable of desalting seawater
001
NO. Jinis paten
1 Set generator bantalan siji sing didhukung mesin diesel silinder tunggal sing adhem banyu
2 Set generator pembakaran internal sing bisa ngilangi banyu laut
3 Alternator

Paten model utilitas

A single bearing generator set driven by a water-cooled single cylinder diesel engine
An internal combustion generator set capable of desalting seawater
Ultra-silent water-cooled generator set
Internal combustion generator set with heating and heating water system
A silent internal combustion generator that the junction box is on the side
Vertical super silent generator set
Water-cooled single cylinder diesel generator set
Hand-operated air-cooled diesel generator set
The invention relates to an air-cooled diesel engine flywheel assembly
Generator with strong cooling system
The utility model relates to a wire rope fixing assembly
The utility model relates to a dustproof silent generator set
Electric charging car
The utility model relates to a single cylinder water-cooled diesel generator set
The utility model relates to a diesel generator set
motor
Single bearing generator
Double-bearing generator
The utility model relates to an energy saving sewage treatment system
The utility model relates to a sewage treatment system based on waste heat recovery of a water-cooled internal combustion generator set
The utility model relates to a fully enclosed dustproof silent water-cooled generator set
The utility model relates to a seawater desalination system based on waste heat recovery of a water-cooled internal combustion generator set
NO. Jinis paten
1 Set generator bantalan siji sing didhukung mesin diesel silinder tunggal sing adhem banyu
2 Set generator pembakaran internal sing bisa ngilangi banyu laut
3 Set generator adhem banyu sing adhem banget
4 Generator pembakaran internal disetel kanthi sistem pemanas lan pemanasan banyu
5 Generator pembakaran internal bisu yen kothak prapatan ana ing sisih
6 Set generator super bisu vertikal
7 Set generator diesel silinder tunggal sing adhem banyu
8 Set generator diesel sing digawe adhem kanthi udara
9 Penemuan kasebut ana gandhengane karo kumpulan flywheel mesin diesel sing adhem hawa
10 Generator kanthi sistem pendingin sing kuwat
11 Model utilitas gegayutan karo rakitan mbenakake tali kawat
12 Model utilitas gegayutan karo generator generator bisu sing ora tahan debu
13 Mobil pengisian listrik
14 Model utilitas ana hubungane karo set generator diesel sing digawe adhem banyu
15 Model utilitas gegayutan karo generator generator solar
16 motor
17 Generator prewangan tunggal
18 Generator bantalan dobel
19 Model utilitas ana hubungane karo sistem perawatan limbah penghematan energi
20 Model utilitas ana hubungane karo sistem perawatan limbah adhedhasar pamulihan panas sampah saka set generator pembakaran internal sing adhem banyu
21 Model utilitas gegayutan karo generator generator adhem banyu adhem tanpa wedhi sing ditutup
22 Model utilitas gegayutan karo sistem desalinasi banyu laut adhedhasar pamulihan panas limbah saka generator generator pembakaran internal sing adhem banyu

Paten desain

Air cooled diesel generator
A silent canopy for an air-cooled diesel generator set
Silent plug-in generator set
NO. Jinis paten
1 Generator solar digawe adhem
2 Kanopi bisu kanggo pesawat generator diesel sing adhem
3 Set generator plug-in bisu