Penghormatan Perusahaan

ISO9001 、 ISO14001 、 ISO18001

Company Honor-1
Company Honor-2
Company Honor-3
COMPANY HONOR-1
COMPANY HONOR-2
COMPANY HONOR-3
COMPANY HONOR-4
COMPANY HONOR-5
COMPANY HONOR-6
COMPANY HONOR-7
COMPANY HONOR-8
NO. Wektu Jeneng Sumber
1 2019 Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi lan Anyar Administrasi Negara Biro Pajak Fujian Pajeg lan Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Fujian
2 2018 Sertifikat Budidaya Perusahaan Teknologi Fujian Biro Ilmu lan Teknologi Fuzhou Lan Biro Industri lan Teknologi Informasi Fuzhou
3 2017 Sertifikat Fujian Ilmu lan Teknologi Fujian Perusahaan Utama Raksasa Kecil Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Fujian, Komisi Pembangunan lan Reformasi Fujian, Komisi Teknologi Ekonomi lan Informasi Fujian, lan Departemen Keuangan Provinsi Fujian
4 2017 Wakil Presiden Unit Asosiasi Perdagangan Elektronik Fuzhou Asosiasi Perdagangan Elektronik Fuzhou
5 2017 Wakil - Presiden Unit Kamar Dagang Mindu Kamar Dagang Jaringan Mindu
6 2016 Anggota Asosiasi Layanan Konservasi Energi Fujian Asosiasi Layanan Konservasi Energi Fujian
7 2016 Sertifikat Fujian Science and Technology Enterprise Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Fujian
8 2014 Unit Koperasi Strategis sing Apik banget Masyarakat Provinsi Fujian Ekonomi Urban
Company Honor-5
NO. WAKTU NAMA
1 2017.04.05 Sistem kontrol autopilot roda loro kanthi otomatis
2 2017.03.01 Sistem kontrol mandhiri loro - listrik paralel
3 2017.02.15 Distribusi otomatis sistem kontrol output saiki miturut permintaan
4 2017.05.05 Deteksi otomatis lan sistem alarm kanggo vektor kenaikan suhu bantalan generator sing muter
5 2017.01.10 Deteksi lan sistem kontrol otomatis kanggo stok minyak pelumas
6 2017.01.18 Sistem regulasi suhu banyu otomatis kanggo generator generator sing adhem banyu kanthi sepi