Babagan Kita

We Are Here

a3.01a

KAMU KAYU (FUZHOU) CO., LTD., Minangka salah sawijining manufaktur OEM ing China nglumpukake desain pangembangan, manufaktur lan penjualan dadi siji, nganti luwih saka 30 paten, khusus kanggo produksi set generator lan aksesorise , Lan duwe pengalaman produksi luwih saka 30 taun ing bagean pendhukung. Perusahaan duwe peralatan produksi canggih lan prosedur uji coba lengkap, duwe klompok personel profesional lan teknis berkualitas tinggi, lan nduweni kemampuan inovasi. Produk utama yaiku generator generator adhem udakara 1-5 kw lan set generator adhem banyu 10-2000 kw. Minangka mesin lan generator profesional nyedhiyakake perusahaan manufaktur sing tuwuh saka manufaktur aksesoris mesin pembakaran internal, kita miturut sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001-2021 kanggo ngatur lan produk.

Kita duwe garis pemrosesan lembaran logam, garis penyemprotan, jalur perakitan panel kontrol, lokakarya set generator lan lokakarya debugging, akuisisi multi-data lan ruang uji coba 2000KW lan luwih saka 30000 meter persegi situs produksi, kanthi kapasitas produksi saben wulan 5000 generator pendingin banyu .
Kumpulan generator diesel 5KW-2000KW nggunakake cetakan, proses produksi standarisasi lan standarisasi, supaya kualitas produk stabil lan andal.
Desain tank top unik generator diesel sing digawe adhem banyu, supaya fungsi ATS bisa dikembangake kanthi lengkap lan set generator bisa diwiwiti kapan wae.
Ukuran saluran udara lan desain saluran udara sing unik mbisakake generator bisa mlaku kanthi suwe kanthi swara sithik lan tanpa suhu dhuwur ..
Kaya sampeyan nggawe sampeyan seneng. Kita bakal selaras karo kabijakan bisnis "iman sing apik lan netepi janji, kualitas lan efisiensi tinggi, inovasi lan kemajuan, pembangunan umum", kanggo nyedhiyakake produk murah lan solusi sing paling apik kanggo para pelanggan.

Pabrik Kita

Diadegake ing taun 1989
Profesional 、 Generator 、 Produsen
Liwat 200 emplyee
 Dumunung ing Fujian, China
Reputasi sing apik
Tim R&D 10 wong

1. Mesin produksi 74 set
2. Produksi cetakan & perkakas
3. Kualitas dhisik
-Sampeyan digawe, tes alat ganti sing kaku, garis perakitan, genset kanthi tes beban sadurunge dikirim, tingkat kualifikasi 99,9%.
4. Inovasi
-Luwih saka 30 jinis paten penemuan resmi lan paten desain.
-Sumbangan luar biasa ing muffler, pager bisu lan tutup alternator piring logam lengkap.
-Terus nambah produk. Terus maju!
5. Layanan sing fokus karo pelanggan
-OEM, ngatur, dipercaya, grapyak, efisien lan berkelanjutan layanan.
Garansi -1 taun, yen kadaluwarsa, nawakake suku cadang kanthi biaya, uga pandhuan ndandani.
6. Maneka warna produk
-Set generator generator, generator silinder tunggal, generator las, menara lampu dipasang trailer, generator bensin, generator inverter, pompa banyu…
-O produk anyar enggal teka ...

Pabrik pabrik fasilitas produksi 74sets sing njamin produksi massal.

Mesin & Peralatan-1
Mesin & Peralatan-2
Mesin & Peralatan-1
Ora Jeneng Spesifikasi Qty (set)
1 Mesin geser pendulum hidrolik CNC 4000KN 1
2 Mesin gunting pendul hidrolik 2500KN 1
3 Gunting piring waja 2000KN 1
4 Pencet gambar aksi dobel transmisi ngisor 300T 2
5 Pencet gambar hidrolik aksi kaping pindho 200T 200T 1
6 Pencet hidrolik papat kolom 500T 1
7 Pencet nggambar logam lembar hidrolik 1000T 1
8 Bender piring hidrologis 2500 2
9 Bender piring hidrologis 4000 1
10 Mesin punch 125T 2
11 Mesin punch 100T 1
12 Mesin punch 80T 2
13 Mesin punch 63T 1
14 Mesin punch 40T 3
15 Mesin punch 30T 1
Mesin & Peralatan-2
Ora Jeneng Spesifikasi Qty (set)
16 Mesin punch 25T 2
17 Mesin punch 10T 3
18 Mesin punch 6.3T 1
19 Tukang las 6
20 Mesin las jahitan FZ-160H 2
21 Frekuensi menengah inverter jinis titik tukang las cembung SMD / SSM 1
22 Mesin las busur argon NBC-270 11
23 SJDQ (Jembatan Kendaraan Hidrolik Stasioner) DCQG8-0.8 1
24 Mesin pemotong plasma 1
25 Las otomatis sasis 1
26 Mesin ekstrusi untu semi-otomatis 1
27 Tangki otomatis las frekuensi tinggi 1
28 Otomasi tanduran kandang 5
29 Gawe Laser MK3015Q 1
30 Robot Panasonik TA-1800 5
31 Forklift 12
32 Lift 2

Gawe kanopi

Potong piring baja, doyo, ...

Lukisan

Werna opsional

ngasilake suku cadang, mesin, alternator

Tangki bahan bakar, muffler, engsel, filter udara, panel kontrol ...

Mesin listrik cilik

Ngumpul

Nglumpukake omah, sambungake mesin lan alternator, pasang menyang chasis

Tes

50% mbukak, 75% mbukak, 100% mbukak, 110% mbukak lan kabeh fungsi proteksi

Pengepakan

Kasus kayu lapis utawa karton

loading & pangiriman

Genset
Lokakarya ngolah bahan baku
Pemotong laser
Pencet Gambar Hidrolik
Genset

Gensets

 

30% biaya murah 、 Enviormenal 、 presisi tinggi ventil Ventilasi panas sing apik 、 Kecepatan produksi dhuwur

Gensets-2

 

 

Lokakarya ngolah bahan baku

Raw material processing workshop

Pemotong laser

Laser cutter

Pencet Gambar Hidrolik

Hydraulic Drawing Press

Fire Cutter

Pemotong Kebakaran

Water cooled cutter

Pemotong adhem banyu

Plate cutter

Pemotong piring

Bending Machine

Mesin Bending

Drilling Machine

Mesin Pengeboran

Lathe

Lathe

Hydraulic leveling machine

Mesin leveling hidrolik

Automatic welding manipulator

Manipulator welding otomatis

Shielded welding

Las sing dilindhungi

Spot welding

Las titik

Welding fixture

Perlengkapan las

Shielded welding
Shielded welding-2

Las sing dilindhungi

Shielded welding-3

Garis perawatan permukaan
Coating lapisan semprotan elektrostatik)

1. perawatan blasting pelet

1.pellet blasting treatment-1
1.pellet blasting treatment-2

Sadurunge

1.pellet blasting treatment-3

Sawise

1.pellet blasting treatment-5
1.pellet blasting treatment-6

2, lapisan semprotan elektrostatik

Electrostatic spray coating
Air brush clean dust.

Sikat debu sing resik.

Coating

Pelapisan

Drying

Pangatusan

Drying-2
Cooling

Adhem

Internal and external chrome plating

Plating chrome internal lan eksternal

Semi-finished products warehouse

Warehouse produk semi-rampung

Baris majelis

FACTORY TOUR-1
FACTORY TOUR-4
Assembly line
Assembly line-2

Ngisi dock

Loading dock-1