5 generator las diesel generator

Katrangan singkat:

Generator las jinis anyar yaiku kombinasi mesin las listrik lan generator. Struktur kompak, bobot entheng lan dilengkapi katrol lan operasi lan penanganan sing nyenengake. Keanekaragaman fungsional bisa nyenengake lan ngatasi kabeh jinis las saiki, sing akeh digunakake ing pambangunan dalan gedhe, kereta api, lapangan minyak, industri kimia lan industri bangunan, lsp.


Detail Produk

Spesifikasi

Karakteristik produk

1, fungsi kaping pindho
Liwat teknologi listrik & las sing saya akeh, panggunaan listrik generator lan pengelasan dobel. Supaya sampeyan bisa nikmati rega lan kinerja sing luwih irit lan praktis.
Sinkronisasi nggunakake
Kinerja beban iku apik, nalika ngelas, iku sumber listrik. Asil pengelasan lan pasokan listrik sing digunakake bebarengan ora kena pengaruh bebarengan yaiku kanggo nambah efisiensi lan uga gampang digunakake
2, Daya kualitas dhuwur
Kanggo nggayuh bentuk gelombang voltase las sing sampurna tanpa ngambang, kita nggunakake teknologi AVR lan redaman anyar, kanthi tembung kasebut, butuh operasi las trampil.
Operasi sing gampang
Desain pigura udara ringan lan kompak nambah operasional mesin, lan ngirit akeh ruang panyimpenan. Sajrone kontemporer, pamasangan rodha ndadekake mesin luwih trep kanggo transportasi.
3 、 Sing digunakake umume
Busur sing gampang, stabilitas busur, imbuhan las saiki trep, jajaran penyesuaian luwih gedhe, bisa ditrapake ing diameter elektroda lan lingkungan las sing beda, supaya operasi las dadi luwih nyaman lan gampang.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Spesifikasi Utama Genset

    3-PH, 50Hz @ 3000RPM, 220V (Uga Bisa Digawe Miturut Syarat Khusus Pelanggan)
    ● Dumadi mesin diesel 186FA lan China Alternator
    ● 12V DC miwiti motor lan batere panyimpenan
    ● Sikat, Semangat, IP20, alternator kelas F isolasi
    ● Sistem kontrol panel wiwitan minangka standar, panel wiwitan otomatis digital ora opsional
    ● Tangki TOP operasi 8 jam
    ● Jinis opsional utawa jinis bisu
    ● Kabeh set generator ngliwati tes sing ketat sadurunge diluncurake menyang pasar, kalebu muatan 50%, beban 75%, beban 100%, beban 110% lan kabeh fungsi proteksi (stoppeed over, suhu banyu dhuwur, tekanan minyak rendah, batere ngisi daya gagal, mandheg darurat)

    GENSET

    Kekuwatan Perdana 5KW / 5KVA Daya siyaga 5.5KW / 5.5KVA
    Kacepetan Dirating 3000RPM Frekuensi Output 50HZ
    Tahap 3 Tegangan sing Dhewe 380V
    Model Mesin 186FA Model Alternator N-5
    Konsumsi Bahan Bakar 100% momotan 275g / kw.h Kapasitas tangki bahan bakar (L) 13
    Tingkat Regulasi Tegangan ± 1% Tingkat Voltase Random ± 1%
    Tingkat Regulasi Frekuensi ± 5% Variasi Frekuensi Random ± 0,5%
    Ukuran (jinis bisu) 940 * 545 * 710mm) Bobot (jinis bisu) 180kg
    Ukuran (jinis mbukak) 930 * 545 * 650mm) Bobot (jinis mbukak) 150kg
    20 'kontainer qty (muat normal) 72 40 'HQ kontainer qty (normal) 144

    MESIN WELDING

    voltase input (V) 220V frekuensi input (Hz) 50/60
    kapasitas input dirating (KVA) 5.4 voltase ngambang (V) 65
    output saiki (A) 20 ~ 180 output sing dirating (V) 28
    siklus tugas (%) 40 kerugian sirkuit mbukak (W) 10
    efisiensi (%) 85 faktor daya (cosφ) 0,93
    bahan jampel B diameter rod welding sing ditrapake (mm) 1.6 ~ 3.2

     

    Spesifikasi Mesin

    Siklus Sekawan Stroke
    Aspirasi Aspirasi Alami
    Bore × Stroke (mm × mm) 86 × 72
    Kapindahan (cc) 418
    Sistem Wiwitan Miwiti listrik
    Terusake Wektu Mlaku ≥9 jam
    Sistem Pelumasan Tekanan kasebar
    Lube Kapasitas Minyak 1,65L
    Sistem Pendinginan Dingin adhem
    Jinis Tangki Bahan Bakar Kanthi dilapisi seng ing njero
    Kapasitas Sistem Pelumasan Total (L) 418
    Pembakaran Syetem Injeksi Langsung
    Konsumsi Bahan Bakar 100% Beban (g / kwh) 275 (jam 3000RPM)
    Kapasitas batere (V-Ah) 36

     

    Spesifikasi Alternator

    Model Alternator N-5
    Merek Alternator China Stamford
    Jinis Exciter Sikat, Banget
    Output Rated 5kw
    Kacepetan Dirating 3000RPM
    Frekuensi dirating 50HZ
    Tahap Bujang
    Tegangan sing Dhewe 220V (Kasedhiya karo sarat pelanggan)
    Faktor Tenaga 1
    Tegangan Nyetel Range ≥5%
    Peraturan Tegangan NL-FL ± 1%
    Kelas Isolasi F
    Kelas Perlindhungan IP20

    Produk sing gegandhengan