5kw generator generator solar digawe adhem mbukak / bisu

Katrangan singkat:

- Paten Penemuan, Produk Paten Desain
- Noise <70db (7m). 
- Suhu ing njero <65 
- Ora ilang daya sanajan wis suwe digunakake
- Kawat tembaga 100% lan deteksi suku cadang sing ketat banget.
- Ganti sikat karbon ing njaba kanthi langsung, gampang banget kanggo diopeni.
- Siji kontainer ngemot 144 set.
- Rodha roda 360 °, bebas pindhah
- Plat seng paling dhuwur sing dipasang ing njero tank njaba
- Ngadopsi kertas saringan udara paling apik ing Korea, priksa rasio udara / bahan bakar sing apik.
- Sekrup atose tingkat 8,8.


Detail Produk

Spesifikasi

5kva new

Desain Modis
• Kanopi kompak
144 pcs @ 40HQ, Ngirit barang
• Proteksi paten kanggo desain
(Tangki bahan bakar, kipas angin, muffler, kanopi)

Kinerja Super
• Noise < 70dB jam 7M
• 100% output @full mbukak
• Suhu ing njero <65
• Ora ilang daya nganti suwe

Layanan Profesional
• Gampang kanggo ngganti sikat karbon
• Garansi setaun
• Liyane lan akeh kerja bersih Layanan

Kita Ngatasi masalah suhu ing njero ruangan, mula kita bakal entuk daya sing tetep terus-terusan

Daya Output Rated

KAMI

Daya sing dirating: 4.5KW
Daya maksimal: 5KW
0-6Lari Mlaku

Daya Rated: 4.5KW
Daya maksimal: 5KW
6-12jam Mlaku

Luwih akeh wektu uga padha !!!

vs

LAIN

Daya Rated: 4-4,2 KW
Daya Maks: 4,5KW
0-6Jam Mlaku

Daya Rated: 2.8-3.6kw
Daya maksimal: 3KW
6-12Wiji Mlaku

Teknologi Tangki Bahan Bakar

1

Tangki assy kita ngasilake kabeh, ora ana las ing tutup tank lan bagean sing nyambung liyane, priksa manawa ora ana minyak bocor!

32

Sing liyane nggunakake teknologi las kanggo nyambungake bagean, gampang bocor minyak sawise njamin wektu!

Teknologi Muffler

4

Muffler kita minangka desain paten supaya Noise mudhun ing level paling murah, uga luwih becik ngetokake knalpot, Aja nganti suhu ing dhuwur lan dhuwur!

5

Sing liyane nggunakake muffler teknologi biasane, angel ngeculake knalpot lan panas kanthi suwe, mula daya output luwih murah lan luwih ngisor… ..

Rincian beda

2222
16

1. Pompa minyak paling apik jinis anyar
2.360 roda puteran derajat
3. Filter udara sing apik ngirit bahan bakar
4. radiator tambahan
5. Sensor minyak berkualitas paling apik
6. Kawat kabel squeaky sing disambungake

Tipe anyar nggawe pompa bahan bakar
Kauntungan: keseragaman pasokan minyak

333

Keuntungan filter udara

Kita nggawe filter udara, kabeh kertas filter diimpor saka Korea. Rasio udhara luwih apik tinimbang karo wong Tionghoa.

10
11
12
883
Gampang dijaga 1
Gampang kanggo njaga 2
Gampang dijaga 3
Gampang dijaga 4
Gampang dijaga 1

Bukak tutup kanggo ngganti saringan udara.

14

Gampang kanggo njaga 2

Bukak tutup iki kanggo mriksa pompa minyak lan nozel, sirah silinder ...

16

Gampang dijaga 3

Bukak tutup iki kanggo ngganti sikat karbon kanthi langsung

18

Gampang dijaga 4

Bukak tutup iki kanggo mriksa lan nyetel AVR lan regulator.

21

Desain Mode

23

Kita minangka desain paling anyar ing pasar! Aku yakin manawa sampeyan bisa entuk luwih akeh pasar lan bisnis. Wis entuk perlindungan desain paten!

24

Sing liyane biasane jinis. 90% model ing pasar padha, lan sawetara kualitas ora apik nggawe jinis iki ilang kapercayan saka klien, mula bakal entuk kauntungan!

Tes - genset cilik

25
23

Model: EP-5S
Kekuwatan terus-terusan / Perdana (PRP): 4.5KW
Daya tahan (LTP): 5KW
Amps (A): 20
Faktor Tenaga: 1.0
Frenquency: 50HZ
Tegangan: 220-240V
Fase: Bujang
Kacepetan Mesin: 3000rpm
Mesin Merek: ETE POWER
Model lan jinis: 186FA, adhem hawa, Four stroke
Sistem wiwitan: Wiwitan Listrik
Dekompresi Otomatis: Ya
Kapindahan (cc): 418cc
Sistem Pelumasan: Tekanan Pecah
Lube Oil: L-ECD kelas 15W30 UTAWA 15W40
Level Noise: (dBA @ 7m) <70
Dawa (-L- m): 940mm
Jembar (-W- m): 545mm
Dhuwur (-H- m): 655mm
Bobot (kg): 180kg

13kw-500kw ETEPOWER

29

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Spesifikasi Utama Genset

    1-PH, 50Hz @ 3000RPM, 220V (Uga Bisa Digawe Miturut Syarat Khusus Pelanggan)
    ● Dumadi mesin diesel 186FA lan China Alternator
    ● 12V DC miwiti motor lan batere panyimpenan
    ● Sikat, Semangat, IP20, alternator kelas F isolasi
    ● Sistem kontrol panel wiwitan minangka standar, panel wiwitan otomatis digital ora opsional
    ● Tangki TOP operasi 8 jam
    ● Jinis opsional utawa jinis bisu
    ● Kabeh set generator ngliwati tes sing ketat sadurunge diluncurake menyang pasar, kalebu muatan 50%, beban 75%, beban 100%, beban 110% lan kabeh fungsi proteksi (stoppeed over, suhu banyu dhuwur, tekanan minyak rendah, batere ngisi daya gagal, mandheg darurat)

    GENSET

    Kekuwatan Perdana 5KW / 5KVA Daya siyaga 5.5KW / 5.5KVA
    Kacepetan Dirating 3000RPM Frekuensi Output 50HZ
    Tahap 1 Tegangan sing Dhewe 220V
    Model Mesin 186FA Model Alternator N-5
    Konsumsi Bahan Bakar 100% momotan 275g / kw.h Kapasitas tangki bahan bakar (L) 13
    Tingkat Regulasi Tegangan ± 1% Tingkat Voltase Random ± 1%
    Tingkat Regulasi Frekuensi ± 5% Variasi Frekuensi Random ± 0,5%
    Ukuran (jinis bisu) 940 * 545 * 715 (mm) Bobot (jinis bisu) 180kg
    Ukuran (Open type) 930 * 545 * 650 (mm) Bobot (jinis mbukak) 145kg
    20 'kontainer qty (muat normal) 72 40 'HQ kontainer qty (normal) 144

    Spesifikasi Mesin

    Mesin Diesel

    Model Mesin 186FA
    Cacahe Silinder Bujang
    Urut silinder Baris vertikal
    Siklus Sekawan Stroke
    Aspirasi Aspirasi Alami
    Bore × Stroke (mm × mm) 86 × 72
    Kapindahan (cc) 418
    Sistem Wiwitan Miwiti listrik
    Terusake Wektu Mlaku ≥9 jam
    Sistem Pelumasan Tekanan kasebar
    Lube Kapasitas Minyak 1,65L
    Sistem Pendinginan Dingin adhem
    Jinis Tangki Bahan Bakar Kanthi dilapisi seng ing njero
    Kapasitas Sistem Pelumasan Total (L) 418
    Sistem Pembakaran Injeksi Langsung
    Konsumsi Bahan Bakar 100% Beban (g / kwh) 275 (jam 3000RPM)
    Kapasitas batere (V-Ah) 36

    Spesifikasi Alternator

    Model Alternator N-5
    Merek Alternator Cina
    Jinis Exciter Sikat, Banget
    Output Rated 5kw
    Kacepetan Dirating 3000RPM
    Frekuensi dirating 50HZ
    Tahap Bujang
    Tegangan sing Dhewe 220V (Kasedhiya karo sarat pelanggan)
    Faktor Tenaga 1
    Tegangan Nyetel Range ≥5%
    Peraturan Tegangan NL-FL ± 1%
    Kelas Isolasi F
    Kelas Perlindhungan IP20

    Produk sing gegandhengan