15kva-500kva Generator Gas Alam Terbuka / Silent

Katrangan singkat:


Detail Produk

SPESIFIKASI

15kva-500kva Open/Silent Nature Gas Generator Sets-22
15kva-500kva Open/Silent Nature Gas Generator Sets-20
15kva-500kva Open/Silent Nature Gas Generator Sets-56

Unit generator gas alam yaiku mesin gas pengapian sing diiseni dening gas sing larut kalori kayata gas alam. Kanthi dhasar model non-supercharged, sistem supercharging lan sistem pendingin menengah ditambahake. Sistem pendinginan nggunakake metode pamisahan siklus suhu dhuwur lan kurang. Siklus suhu dhuwur adhem silinder, awak, sirah silinder lan komponen suhu dhuwur liyane, lan siklus suhu kurang adhem adhem gas, adhem lan minyak sawise adol.

Lamaran

Gas, minyak lan bahan pendingin:
Sadurunge nggunakake mesin generator gas alam, spesifikasi gas alam, minyak lan bahan pendingin sing cocog kudu dipilih miturut lingkungan lan kahanan panggunaan tartamtu. Pilihan sing tepat utawa ora duweni pengaruh sing gedhe tumrap kinerja lan umur mesin. pesawat generator gas alam.

1. Syarat panggunaan gas ing set gas alam: 
Bahan bakar mesin gas utamane gas alam, nanging uga bisa nggunakake gas sing bisa ngobong kayata gas minyak sawah, gas petroleum cair lan gas metana. Gas sing digunakake bakal dibebasake supaya ora ana banyu gratis, minyak mentah lan minyak ringan, kanthi nilai kalori kurang saka kurang saka 31,4 mJ / m3, total isi belerang ora luwih saka 480mg / m3, lan isi hidrogen sulfida ora luwih saka 20mg / m3. Kajaba iku, tekanan transportasi gas alam ana ing kisaran MAP 0,08-0,30.
2. Minyak sing digunakake ing generator generator gas alam :
Minyak digunakake kanggo ndhuk bagean sing obah saka mesin gas alam lan kanggo adhem lan ngilangi panas, ngilangi kotoran lan nyegah karat saka bagean sing obah kasebut. Kualitas kasebut ora mung mengaruhi kinerja lan umur mesin mesin, nanging uga nyebabake umur lenga. Mula, minyak sing cocog kudu dipilih miturut suhu lingkungan operasi mesin gas generator gas alam. Kanggo mesin gas alam, 15W40CD utawa 15W40CC, lsp. digunakake sabisane
3. Generator gas alam nggunakake coolant:
Pendingin sing digunakake kanggo pendinginan langsung mesin kanggo sistem pendinginan biasane nggunakake banyu seger, banyu udan utawa banyu kali sing diklarifikasi. Nalika mesin gas alam digunakake ing kahanan lingkungan kurang saka 0 derajat, mesthine kudu nyegah coolant supaya bisa beku , sing bakal nyebabake bagean beku retak. Bisa digunakake miturut suhu titik pembekuan antifreeze utawa ing wiwitan sadurunge ngisi banyu panas, nanging kudu langsung sawise banyu mandheg.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Kekuwatan Perdana Frekuensi Cara adhem Asupan udara Model Mesin Merek mesin
    kW KVA Hz
    YDNG-12Y 12 15 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YD4M1D (480) YANGDONG
    YDNG-20Y 20 25 50/60 adhem banyu antar-adhem YD4M3D (480)
    YDNG-15Y 15 18.75 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YD4B1D (490)
    YDNG-30Y 30 37.5 50/60 adhem banyu antar-adhem YD4B3D (490)
    YDNG-30Y 30 37.5 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YD4102D
    YDNG-30L 30 37.5 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YDN1004 LOVOL
    YDNG-40L 40 50 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YDN1006
    YDNG-50L 50 62.5 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YDN1006
    YDNG-60L 60 75 50/60 adhem banyu antar-adhem YDN1006ZD
    YDNG-80L 80 100 50/60 adhem banyu antar-adhem YDN1006ZD
    YDNG-80W 80 100 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YDN615D STYER
    YDNG-100W 100 125 50/60 adhem banyu antar-adhem YDN615AZLD
    YDNG-120W 120 150 50/60 adhem banyu antar-adhem YDN615AZLD
    YDNG-100W 100 125 50/60 adhem banyu Gegayuhan alami YDN618D
    YDNG-150W 150 187.5 50/60 adhem banyu antar-adhem YDN618AZLD
    YDNG-200W 200 250 50/60 adhem banyu antar-adhem YDN618AZLD
    YDNG-250W 250 312.5 50/60 adhem banyu antar-adhem YDNWP13
    YDNV-150 150 187.5 50/60 adhem banyu antar-adhem V6 VMAN
    YDNV-200 200 250 50/60 adhem banyu antar-adhem V8
    YDNV-300 300 375 50/60 adhem banyu antar-adhem V12
    YDNV-400 400 500 50/60 adhem banyu antar-adhem V16
    Status pasokan: Mesin gas alam (unit karo tank banyu), Alternator, basis, modul kontrol, sistem pengapian, sistem kontrol gas, katup pengatur tekanan, arrester nyala api, pengukur tekanan, muffler lan toolbox acak.
    1 、 Gas ora ngemot banyu gratis utawa bahan bebas liyane (ukuran impure kurang saka 5 m).
    2 content Kandungan metana ora kurang saka 95%, biogas nilai kalori gas ora kurang saka 550 / 600kkal / m³, nilai kalori gas alam ≥850 / 600kkal / m³ , yen nggunakake gas kalori kanthi kalori murah (nilai kalori <850 / 600kkal / m³) , kekuwatan unit mudhun sithik.
    3, Kandhungan sulfida hidrogen ing gas <200mg / m³, isi belerang sing akeh banget kudu desulfurisasi.
    4 pressure Tekanan mlebu gas 3-100KPa ; Kipas penguat dibutuhake kurang saka , lan katup relief dibutuhake luwih saka 100Kpa
    Garansi 5、1 taun utawa 150/600 jam operasi normal, endi wae sing luwih dhisik
    6 consumption Konsumsi gas: 0,33 m3 / KWH kanggo gas alam

    Produk sing gegandhengan