10-1000kva Set Silent Type Diesel Generator

Katrangan singkat:


Detail Produk

SPESIFIKASI

Keuntungan saka set generator jinis bisu kita

3
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-101
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-102
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-105
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-106
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-26
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-108
10-1000kva Silent Type Diesel Generator Set-109

1, Desain ukuran ultra-cilik kompak nyuda papan panyimpenan peralatan lan biaya transportasi lan reresik bea cukai. Siji wadhah 40HQ bisa ngemot 40 set set generator 10-20kva.

2 、 Genset nganggo tangki bahan bakar paling dhuwur sing diobeni galvanis ing njero njaba uga. Desain tank top jumbuh karo prinsip gravitasi, kita bisa njamin pipa minyak tetep duwe minyak anggere ana minyak ing tank. Supaya kita bisa miwiti genset kanthi cepet kapan wae tanpa ngetokake hawa kanthi manual, utamane cocog kanggo unit ATS. Desain galvanis internal bisa nyegah fenomena kebocoran minyak tank, priksa manawa ora ana bocor minyak.

ep2.01-1
ep2.02
EP2.04

3, Sirkuit sistem kontrol nggunakake desain konektor terintegrasi. Yen sistem kontrol gagal, cukup copot panel kontrol asli, banjur ganti panel kontrol anyar lan sambungake konektor terintegrasi. Sampeyan ora prelu mriksa garis sistem kontrol siji-siji sadurunge ngganti colokan kasebut.

20200104143217
20200104143238

4, Output ngalih udara sing didhelikake digunakake kanggo output saiki sing kuwat; Output langsung saklar udara bisa ngindhari masalah las saka pos terminal lan kabel penghubung sing disebabake arus sing gedhe banget. Kothak listrik kuwat sing didhelikake bisa nyegah kedadeyan kecelakaan kebocoran sawise nyambungake kabel, nutup lan ngunci lawang, supaya bisa nggunakake listrik kanthi aman. 

ep2.07
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5, Desain AVR eksternal tinimbang ngebur menyang unit kanggo mbukak kothak mburi alternator kanggo ngganti, cukup mbukak lawang kanggo ngganti AVR.

6 、 Gampang banget kanggo njaga bagian sirah silinder mesin lan nambah minyak kanthi desain jendela pangopènan ndhuwur. Dadi, kita ora prelu mlebu ing generator kanggo njaga mesin, utawa nyopot kabeh kanopi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • MODEL EP-13S EP-16S EP-20S EP-24S EP-30S EP-36S EP-50S EP-68S EP-80S EP-120S EP-200S EP-250S EP-300S
    Perdhana Perdana (KVA) 50Hz 16.25 20 25 30 37.5 45 62.5 85 100 150 250 312.5 375
    Perdana Power (KVA) 60Hz 19.5 24 30 36 45 54 75 102 120 180 300 375 450
    Stand-by Power (KVA) 50Hz 17.88 22 27.5 33 41.25 49.5 68,75 93.5 110 165 275 343.75 412.5
    Stand-by Power (KVA) 60Hz 21.45 26.4 33 39.6 49.5 59.4 82.5 112.2 132 198 330 412.5 495
    Faktor Tenaga / COS
    Tegangan
    Werna
    Ukurane 1750x750x800mm 2000X850X850 2240x850x980 2500x1000x1030 2850X1100X1200 2965x1100x1350 3400x1300x1580 3600x1300x1850
    Bobot 480kg 540kg 580kg 730kg 815kg 900kg 1040kg 1215kg 1480kg 1720kg 2280kg 2735kg 2865kg
    Kapasitas Tank 50L 50L 50L 50L 50L 70L 140L 140L 140L 140L 140L 140L 140L
    Merek Mesin PERKINS, CUMMINS, KUBOTA, YUCHAI, FAWDE, YANGDONG, RICARDO lsp.
    Merek Alternator Stamford, Marathon, Meccatle, Leroy-somer, stanford Tionghoa, Kaya sampeyan lsp.
    Merek Panel Kontrol Segara jero, ComAp, Smargen lsp.
    Wektu Mlaku (p / tank) 8 @ mbukak kebak 6 @ mbukak kebak 4 @ mbukak kebak
    Jinis Struktur SOUNDPROOF
    Tingkat Noise (@ 7m) 72
    ISO9001 Certified YES
    CE Disertifikasi YES

    Produk sing gegandhengan