10-1000kva Open Frame Type Diesel Power Generator Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

SPESIFIKASI

Kaluwihan saka generator generator jinis bingkai sing mbukak

1. Genset nganggo tangki bahan bakar paling dhuwur sing diobeni perawatan galvanis ing njero njaba uga. Desain tank top jumbuh karo prinsip gravitasi, kita bisa njamin pipa minyak tetep duwe minyak anggere ana minyak ing tank. Supaya kita bisa miwiti genset kanthi cepet kapan wae tanpa ngetokake hawa kanthi manual, utamane cocog kanggo unit ATS. Desain galvanis internal bisa nyegah fenomena kebocoran minyak tank, priksa manawa ora ana bocor minyak.

EP2.04

2. Sirkuit sistem kontrol nggunakake desain konektor terintegrasi. Yen sistem kontrol gagal, cukup copot panel kontrol asli, banjur ganti panel kontrol anyar lan sambungake konektor terintegrasi. Sampeyan ora prelu mriksa garis sistem kontrol siji-siji sadurunge ngganti colokan kasebut.

ep2.06

3. Output switch udara sing dikatutake diadopsi kanggo output saiki sing kuwat; Output langsung saklar udara bisa ngindhari masalah las saka pos terminal lan kabel penghubung sing disebabake arus sing gedhe banget. Kothak listrik kuwat sing didhelikake bisa nyegah kedadeyan kecelakaan kebocoran sawise nyambungake kabel, nutup lan ngunci lawang, supaya bisa nggunakake listrik kanthi aman. 

ep2.07
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Desain AVR eksternal tinimbang ngebur menyang unit kanggo mbukak kothak mburi alternator kanggo ngganti, cukup mbukak lawang kanggo ngganti AVR.

ep2.09
ep2.10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model EP-18FE3 EP-22FE3 EP-28FE3 EP-35FE3 EP-42FE3 EP-55FE3 EP-68FE3 EP-110FE3 EP-165FE3 EP-200FE3 EP-415FE3
    GENERATOR
    Frekuensi Hz 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60 50 60
    Output maks KW 14.4 17.6 17.6 22 22.4 28 28 32.8 33.6 40 44 54.4 54.4 70.4 88 110.4 132 144 160 184 332 332
    Output maks kVA 18 22 22 27.5 28 35 35 41 42 50 55 68 68 88 110 138 165 180 200 230 415 415
    Tegangan V 200,220,380,400,415,440 (Miturut Syarat Pelanggan)
    Faktor Tenaga % 80
    Metode Macem Brushless (AVR)
    No Fase Telung Fase, Papat Kawat
    Mesin Diesel FAWDE (Mesin merek bisa disesuaikan)
    Model 4DW81-23D 4DW81-28D 4DW91-29D 4DW91-38D 4DW92-35D 4DW92-42D 4DX21-45D 4DX21-53D 4DX22-50D 4DX22-60D 4DX23-65D 4DX23-82D 4110 / 125Z-09D 4110 / 125Z-11D CA6DF2D-14D CA6DF2D-16D CA6DF2-19D CA6DF2-21D CA6DL1-24D CA6DL1-27D CA6DN1J-45D CA6DN1J-46D
    No Silinder 4 6
    Jinis (4 siklus / adhem banyu) Injeksi Langsung Injeksi Langsung, Turbo dikenani biaya Injeksi Langsung, Turbo dikenani biaya, Inter Cooled
    Output maks kW 19 22 23 31 29 34 36 43 41 50 53 66 72 103 105 162 154 211 194 232 365 365
    Kapindahan L 2.27 2,54 3.86 4,75 6.55 7.13 7.7 12.53
    Kacepetan 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800 1500 1800
    Bahan bakar komedi  L / H 3.65 4.5 4.5 5.6 5.4 6.7 6.7 8 7.7 9.3 10 12.5 12.5 16 19 23.5 28 30 34.4 37.8 68.5 68.5
    Bahan bakar Minyak bahan bakar solar

    Produk sing gegandhengan