rawuh anyar
rawuh anyar
  • 3a31059e1
  • 0789882b
  • 3e5e8627

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

KAMU KAYU (FUZHOU) CO., LTD., Minangka salah sawijining manufaktur OEM ing China nglumpukake desain pangembangan, manufaktur lan penjualan dadi siji, nganti luwih saka 30 paten, khusus kanggo produksi set generator lan aksesorise , Lan duwe pengalaman produksi luwih saka 30 taun ing bagean pendhukung. Perusahaan duwe peralatan produksi canggih lan prosedur uji coba lengkap, duwe klompok personel profesional lan teknis berkualitas tinggi, lan nduweni kemampuan inovasi. Produk utama yaiku generator generator adhem udakara 1-5 kw lan set generator adhem banyu 10-2000 kw.